3 oktober 2010 Mika 9 jaar

Mika is alweer 9 jaar geworden afgelopen zondag!! Hij wordt al een echte grote vent! 

Zaterdag hebben we het met visite gevierd vanaf half 11 's ochtends, het was best wel weer wat zwaar voor Mika, want je merkt gewoon dat er momenten zijn dat het hem even te veel wordt, maar gelukkig heeft hij wel goed geslapen die nacht...
 
Want zondagochtend stond de volgende verrassingsvisite voor de deur..... opa Dick!! Mika was door het dolle heen en wat eigenlijk heel frappant was, was dat hij zelf al zei 'opa Dick' toen ik zei dat er nog iemand zou langskomen... hoe hij daar nou op kwam?! Ik had er niet over gesproken!
 
Het feest begint natuurlijk met de taart en de kaarsjes uitblazen! Dat is nog best lastig voor Mika en ik moest hem daarom ook wat naar achter houden want hij raakte de vlammetjes zowat..
 
Op dit moment is Mika een groot fan van de serie Amika dus dat wilde hij ook graag op z'n taart 
 
 
Jens ging met Nikita en Bas zijn nieuwe Toy Story auto in elkaar zetten
 
Als Mika uit gaat pakken dan vliegen echt letterlijk de stukken papier door de kamer! 
 
...maar daarna neemt hij dan toch even rustig de tijd om er naar te kijken 
 
Sammy-Jo zorgde er ondertussen voor dat onze 'zieke' Chico geen aandacht tekort kwam ... (met wie het op zich overigens nog steeds goed gaat naar omstandigheden)
 
Mika en Jens speelden 1 van Mika's nieuwe spelletjes, "Tik Tak Boem!" met ome Dave, wat natuurlijk voor een hoop lol zorgde 
 
 
 
En daar was hij dan hoor de volgende ochtend toen Mika écht jarig was... opa Dick! En het was ook meteen dikke pret! Wat was Mika blij zeg! 
 
Opa Dick had een mooie auto meegenomen voor Mika maar die uit de doos krijgen wat niet makkelijk.....
 
Al die tijd dat opa Dick er was is Mika niet van zijn zijde geweken, heerlijk ontspannen zat hij te genieten dat opa Dick er was 
 
Toch wilde hij zelf ook nog even babbelen met opa Dick.. uiteraard! "Je ziet er nog hetzelfde uit!" zei Mika "...je hebt geen baard gekregen.."
 
Opa Dick is echt een man uit duizenden, wat een hartelijke man, zo begaan nog steeds met de kinderen die hij vervoerde! 
 
En toen was het tijd voor het theater.... Sesamstraat en dat vanaf de 1e rij!!
 
 
Met z'n allen op een rij...
 
En de kinderen mochten meedansen... dit keer was het Mika die danste.. Jens was toch wat moe van de vorige dag nog 
 
Nahhhh... afgelopen!!
 
Maar in de foyer kwam Tommie nog even langs! Het was nogal wat om in de buurt te komen maar het is gelukt!
 
En gelukkig had Tommie een begeleider die Mika even goed bij Tommie zette met z'n rolstoel want mij lukte het niet met al het geduw in mn rug, maar gelukkig heb ik toch dit moment even kunnen 'schieten'!
 
Toen zijn we nog wat gaan eten in Mika's favoriete tentje in Aalsmeer..
 
De vermoeidheid begon nu ook bij Mika toe te slaan...
 
Maar van een milkshake knapt hij dan wel weer ff op 
Mika heeft een geweldig weekend gehad en dat hij opa Dick had gezien heeft hem echt goed gedaan want dat heeft hij me nog wel 5x gezegd die middag 
 
 

 

3 oktober 2009 Mika 8 jaar

Het was weer groot feest voor Mika gister, hij is alweer 8 jaar geworden!! 

 
Dit jaar had Mika voor de foto met Humberto Tan gekozen voor op z'n taart 
 
 
 
 
Nu moet Mika hard blazen met zoveel kaarsjes!
 
 
 
 
Dat was nog eens een grote verrassing toen opa Dick (z'n vorige chauffeur) langs kwam!
 
 
 
 
Opa Dick werd gelijk gestrikt om in het vriendenboekje te schrijven wat Mika van Jens voor z'n verjaardag had gehad 
 
 
 
Al die tijd dat opa Dick er was, was Mika niet bij hem weg te slaan 
 
 
 
Er is veel bezoek gekomen en het was weer erg gezellig, al was het aan Mika en Jens goed te merken dat het wel weer wat druk was  haha
En op de één of andere manier is het altijd weer raak als ome Dave binnenkomt; dan zitten alle kids bij hem!  Hij ging Mika z'n nieuwe spelletje uitleggen..
 
 
 
Bradley en Jens lekker taart aan het eten saampjes 
 
 
 
Het was leuk om te zien ook dat Jens en Bradley zulke dikke vriendjes waren 
Grappig dat dat steeds beter gaat nu ze beiden wat ouder zijn. (Jens 4 Bradley 5)
 
 
 
Van Bradley had Mika deze prachtige kleurplaat nog gehad
 
 
 
 
Dat was weer een feestelijk weekend! En Mika is weer behóórlijk verwend met allemaal prachtige cadeau's!!
 
 

 

 

Vrijdag 3 oktober 2008 Mika 7 jaar

Mika met z'n 1e cadeau (racebaan van Cars) en gelijk even de kaartjes die met de post waren gekomen openmaken!
 
 
Jens snoept lekker met Nikita mee
 
 
Mika's taart
 
 
Even zingen allemaal "lang zal die leven, lang zal die leven, lang..."
Leuk detail; aan de muur hangt een bruine beer met ballonnen die bestaat uit allemaal kleine stukjes papier en is gemaakt door de kinderen van Mika's klas!
 
 
"Neeee Jens, deze is voor Mika!"
 
 
En nu... blazen!!! Fffffffff...
 
 
Mooi shot  
 
 
Mika's cadeautjes met een hoog "Cars" gehalte

Woensdag 3 oktober 2007 Mika 6 jaar

Mika had gister een hele geslaagde verjaardag! Vanaf het moment dat hij wakker werd (alhoewel hij 's nachts ook al wakker was) tot aan het moment dat hij 's avonds weer in slaap viel was hij een écht jarig job!
 
Eerst mocht hij zijn cadeautjes op bed uitpakken, van Jens een politiehelm en handboeien en van ons een educatieve wereldbol van Dora.
Toen was het gewoon weer opschieten want opa Dick stond natuurlijk ook zo weer voor de deur... mét een versierde bus weer! Mika was helemaal opgewonden en van opa Dick kreeg hij ook een cadeau ..... een politieauto!!
 
Ondertussen zijn André, Jens en ik ook naar school gegaan om het feestje mee te vieren op school. De kinderen zaten al in de kring en zongen liedjes voor Mika. Jens mocht naast Mika zitten en zong uit volle borst mee  Mika zat helemaal te glimmen van geluk  En toen mocht hij kaarsjes uitblazen van de verjaardagstaart en zijn cadeautje uitpakken.
 
 
 
Jens had er halverwege alweer genoeg van en had de computer gevonden. Hij mocht er van C. (klasse-assistent) achter zitten en hij had het helemaal naar zijn zin!
 
 
Na de feestelijkheden zijn André, Jens en ik nog even weggeweest en zijn tegen 11en teruggekomen voor de koffieochtend. De kinderen hadden net een voorstelling gehad over de opening van de kinderboekenweek en onderweg terug naar de klas stond daar alweer de volgende verrassing voor Mika te wachten ... juf Kitty was er!! Zijn juf van vorig jaar! Hij was helemaal blij en zei tegen haar dat hij haar gemist had en er moest natuurlijk meteen even geknuffeld worden.
 
 
Jens was er ook blij mee want juf Kitty had haar zoontje Tygo bij zich en die is een maand ouder dan Jens en die 2 konden dus even leuk spelen.
 
 
's Middags thuis kwamen opa en oma Groot en andere oma en Mika werd natuurlijk weer verwend met cadeautjes. Hij kreeg Buzz Lightyear (Toy Story) en van opa en oma walkie talkies.
 
's Avonds zijn we nog bij de Mc gaan eten, Mika mocht tenslotte kiezen en dat was wat hij wilde.
Thuisgekomen kreeg hij nog zijn cadeau van Nikita en Albert, een magic bord van Dora. Nikita en Mika speelden er nog even mee en toen viel Mika echt zowat om van de slaap, dus gauw naar zijn bedje. Wat een dag!
 

 

 

Dinsdag 3 oktober 2006 - Mika 5 jaar, zijn 1e verjaardag op school

Onze kleine grote ventje is alweer 5 jaar! Dat klinkt echt al heel groot...
Mika was weer heel erg vroeg wakker vanmorgen, dus hij was wakker genoeg om alvast een cadeautje te geven . Het is zo'n politiestation met allemaal politiegeluiden en een 'echte' mobilofoon. Zijn grote cadeau krijgt hij vanmiddag als hij uit school komt.

Al gauw stond de bus voor de deur en Mika liep helemaal enthousiast met rollie naar de bus want die hing vol met vlaggetjes speciaal voor hem En toen hij ook nog eens een cadeautje kreeg van de buschauffeur was het feest helemaal compleet! Er zat een ijsbeerknuffel in en toen was het alweer tijd om te gaan.

Straks mag hij trakteren op school en dan ga ik er ook naartoe. Mika is echt hartstikke jarig vandaag!

Op school was het ook echt feest. In de kring een cadeautje uitpakken, een fluit in de vorm van een eendenbek waar een heel gek geluid uitkomt, kaarsjes uitblazen en natuurlijk liedjes zingen. Mika was helemaal in zijn sas :)
Daarna trakteerde Mika op dropveters en nibbitringetjes zodat ze met zn allen kettingen konden maken en tussendoor lekker snoepen natuurlijk ;)
Toen nog even de klassen rond om de juffen lekkers te trakteren en ook daar kreeg hij weer allemaal kleine cadeautjes, zoals een auto'tje en een fluitje en een boekje! En iedereen schreef wat in de kaart die Mika daarna mee naar huis kreeg.
Mika wilde weer naar huis in de (voor hem) versierde bus, dus ging ik vast vooruit. Toen Mika aankwam kwamen opa en oma er ook net aan en Nikita en papa stonden ook al te wachten! Het feest ging maar door :)

Van opa en oma kreeg Mika een mooie vrachtwagen met kleine auto'tjes erop, van Nikita nog meer politieattributen zoals een helikopter en motor.
En van ons kreeg Mika dan eindelijk zijn grote cadeau, een spelcomputer voor op de tv. Aangezien het voor Mika met zijn motoriek toch al moeilijk is computerspelletjes te spelen is dit een heel goed spel aangezien er een joystick en een paar grote gekleurde knoppen en 1 grote drukknop op zitten, zodat hij het goed kan bedienen. Hij wilde er natuurlijk gelijk mee spelen, dus heeft hij samen met Nikita geoefend.

Toen was het natuurlijk tijd om taart te eten maar dat had Mika al geen tijd meer voor ;)

Op 7 oktober hebben we dus Mika's (en papa's) verjaardag gevierd en hij is weer flink verwend. Hij heeft dvd's van "Ernst, Bobbie en de rest" gekregen, een nieuw spel van de Lion King voor zijn nieuwe computerspel, een vliegtuig, een piano met een microfoon en voor de rest weet ik het even niet, maar Mika was er heel erg blij mee!

Maandag 3 oktober 2005 - Mika 4 jaar

Vandaag is Mika jarig en gister hebben we dat gevierd. Hij heeft weer heel wat cadeautjes gekregen van alle visite die er was. Mika was ook weer wat uit zijn doen in de zin van heel druk zijn. Dan wordt het eigenlijk net wat teveel voor hem en dan wordt hij baldadig. Toen  iedereen naar huis was zijn we naar McDonalds bij de landingsbaan gegaan, maar op een gegeven moment werd hij ook daar baldadig en wat ruw tegen Jens. Tijd om te gaan dus. Eerst hebben we even Jasper naar huis gebracht en op de terugweg sliep hij al. 

Vanmorgen eerst weer taart gegeten en toen heeft hij ons cadeau gekregen. Een kinderlaptop met allerlei educatieve spelletjes. Hij kan het al heel goed. Leuk om te zien hoe veel hij eigenlijk al weet! Cijfers vooral maar ook de letters al een beetje.

Mama

 

 

 

 

Zondag 3 oktober 2004 - Mika 3 jaar

Mijn verjaardag!!
Toen ik naar beneden kwam kreeg ik mijn eerste cadeau, een héél groot pak! Ik ben meteen gaan scheuren en wat denk je?  ..... een fiets!!!! Een hele stoere!! Van opa en Nikita kreeg ik een teletubbiespel met allerlei knoppen en geluiden.
Even later kwam oma en die had ook cadeautjes bij zich, ook voor papa want hij is volgende week jarig maar we vieren het samen. Ik kreeg van oma een mooie tol met lichtjes en diertjes erop. De tol praat en maakt muziek. Je kunt er mee leren tellen en kleurtjes leren. Mama kwam met de taart met 3 kaarsjes en die mocht ik uitblazen. Dat heb ik nu goed geleerd dus dat kan ik wel! Mama heeft wel een kléin beetje geholpen hoor. Daarna kwam Ome Dave met Anita, Kim, Silvano, Charissa en Bradley en ik kreeg weer een cadeau! Ik scheurde hem gauw open en er zat een hele gave trein in! Het stationnetje zit aan een stuk rails wat treingeluiden maakt dus daar heb ik meteen iedereen doof mee gemaakt, haha. Tante Siet kwam met Rebecca en ik kreeg een heel mooi teletubbiespel voor in bad, zo gaaf!! Er zitten ook glijbaantjes enzo op.
Van opa en oma kreeg ik Bob de Bouwer met Muck, daar zitten ook allemaal leerzame spelletjes op. En boekjes van karton die ik niet zo makkelijk kan scheuren. Tante Yvonne bracht ook een spel mee voor in bad, een visspelletje.
's Avonds was ik zo moe dat ik als een blok in slaap viel..zzzzz.

Mika

Vrijdag 3 oktober 2003 - Mika 2 jaar

 

Donderdag 3 oktober 2002 - Mika 1 jaar

Terug

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 20-01-14

Copyright © 2004 - 2014 Mama's webdesign